Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد:ورود مجدد سیف به پاستور با اما و اگرهای زیادی همراه شد و سوالات زیادی را مطرح می کند از جمله اینکه اگر سیف در مدیریت نادرست بازار ارز و سکه مقصر نبود چرا برکنار شد و اگر مدیریت او نادرست بود، چرا بار دیگر به دولت بازگشت؟
به گزارش خرداد به نقل از رویداد  24 ،سوم مرداد بود که سیف بعد از ۵ سال از حضور در بانک مرکزی بازماند و این کرسی را به همتی تحویل داد، اما کمترکسی فکر می‌کرد که این خداحافظی بعد از ۵۰ روز آغازگر راهی جدید توسط رییس جمهور شود و به ناگاه سیف را به سمت مشاور رئیس جمهور در امور پولی و بانکی منصوب بشود! منتقدان این سوال را مطرح کردهبودند که اگر سیف در مدیریت نادرست بازار ارز و سکه مقصر نبود چرا برکنار شد و اگر مدیریت او نادرست بود، چرا بار دیگر به دولت بازگشت؟ اینکه چطور ممکن است کسی که مدیریت او با صدها شبهه و اما و اگر همراه بوده، چطور مجددا به عنوان مشاور رییس جمهور وارد کابینه دولت شده است؟
کارنامه سیف نه برای مردم نه نمایندگان خوشایند نبود و بسیاری دلار ۱۴ هزار تومانی را ثمره تصمیمات نادرست او می‌دانند؛ ارسال بیش از ۱۶۰ نامه از سوی نمایندگان به روحانی برای تغییر سیف حکایت از اعتراض نمایندگان به عملکرد او در بانک مرکزی داشت؛ از این جهت شاید بتوان انتصاب مجدد او در سمت جدید را نوعی دهن کجی به تصمیمات نمایندگان از سوی روحانی تعبیر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتقادات از روحانی البته به مجلس محدود نشد و پس از صدور حکم مشاوره برای سیف کاربران شبکه‌های مجازی اعتراض خود را به این انتصاب نشان دادند.
صدور حکم مشاوره برای ولی الله سیف در حالی انجام شد که قوه قضاییه از احضار او به دادگاه خبر داده بود. بدین ترتیب ۵ روز بیشتر از صحبت‌های اژه‌ای سخنگوی قوه قضاییه درباره احضار سیف نگذشت که روحانی او را به سمت جدید منصوب کرد. اصولگرایان البته گفته‌اند انتصاب او برای جلوگیری از بازداشتش بوده است. نقوی حسینی گفته است «در محافل مختلف این بحث مطرح می‌شود که انتصاب آقای سیف به دلیل این بوده است که او به دلیل آشفتگی‌های بازار ارز و شبهاتی که در این حوزه وجود دارد، مورد اتهام است و در معرض محاکمه قرار دارد، بنابراین رئیس‌جمهور با صدور حکم مشاور برای وی، او را در یک حاشیه امن قرار داده است.» این موضوع هنوز توسط مقام‌های رسمی تایید نشده است اما سخنگوی قوه قضاییه در اظهاراتی کم‌سابقه درباره بحران ارزی گفته بود از دلال کف بازار به عراقچی و از عراقچی به سیف رسیدیم.
علی لاریجانی از شخصیت‌هایی بود که انتقادهای تلویحی از سیف داشت؛ او گفته بود: مشاور رئیس جمهور می‌گوید قیمت دلار باید بالاتر برود، رئیس دولت می‌گوید این سیاست دولت نیست این چه وضعی است؟ این ایراد به سیف وارد است که چرا این تصمیمات قبلا گرفته نشد؟
آلبرت بغزیان استاد اقتصاد دانشگاه تهران درگفتگو با رویداد۲۴ گفت: روحانی از همان اول از سیف حمایت می‌کرد و درپاسخ به انتقاداتی که ازاو برای وضعیت بازار ارز می‌شد به جای اینکه حقایق را بپذیرد آن را به توطئه دشمنان نظام و درنتیجه سیاست‌های نادرست دیگر سازمان‌ها ربط می‌داد حتی روزی که روحانی به مجلس آمد تا نمایندگان او را استیضاح کند می‌توان به روشنی درک کرد. اظهارات روحانی بیشتر حول جانبداری از سیاست‌های غلط سیف و خرابکاری او در بازار ارز بود و تلاش او بیشتر شبیه جانبداری از بانک مرکزی و به گردن گرفتن مسئولیت خرابکاری‌های پیش آمده بود امانکته قابل تامل در سخنرانی رییس جمهور این بود که چرا نمایندگانی که اقتصاد می‌دانند از رییس جمهور سوال نکردند حالا که او توان بازگشت نرخ ارز به چند ماه پیش را دارد پس چرا این کار را نمی‌کند؟ کمتر از یک ماه است که سیف از بانک مرکزی خارج شده است و ده روزی می‌شود که او به عنوان مشاور قرار است به رئیس جمهور مشورت بدهد اما سوال اینجاست با استناد به کدام تجربه مثبت و سیاست‌های پولی و بانکی قرار است این کار ادامه یابد؟
برچسب ها: ولی الله سیف ، روحانی ، پاستور

منبع: خرداد

کلیدواژه: ولی الله سیف روحانی پاستور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۹۴۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم انقلابی قم با حضوری گرم و پرشور از رییس جمهور استقبال کردند

به گزارش خبرنگار مهر، اقشار مختلف مردم استان قم در آستانه فرارسیدن سالروز میلاد با سعادت اخت الرضا علیه السلام حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها، پیش از ظهر پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه با حضور گسترده در میدان حضرت روح الله از حجت الاسلام و المسلمین «سید ابراهیم رئیسی» به گرمی استقبال کردند.

ساعت استقبال از رئیس جمهور ۱۰ صبح اعلام شده بود اما بسیاری از مردم شهر کریمه اهل بیت علیهم السلام از ساعات ابتدایی صبح خود را به میدان روح الله و مسیر استقبال از رئیس جمهور مردمی رساندند تا ضمن دیدار از نزدیک، به وی خوش آمد بگویند.

مردم شهر مقدس قم اعم از جوانان و نوجوانان و زنان و مردان، حوزویان و دانشجویان با حضور خودجوش و پرشور در خیابان‌های اطراف حرم مطهر بانوی کرامت در هوای اردیبهشتی قم در صوفی بهم فشرده رسم میهمان‌نوازی را به خوبی به جا آورده و صحنه‌های زیبایی را از ارادت خود به خادم ملت به نمایش گذاشتند.

باوجود آنکه مسیر استقبال از رئیس جمهور تا حرم مطهر بانوی کرامت محل اجتماع مردمی که هزاران نفر در صحن امام رضا علیه السلام در انتظار دیدار وی بودند بسیار کوتاه بود، اما خودروی حامل رئیس جمهور بارها در حلقه دوستداران رئیس دولت سیزدهم متوقف شد و استقبال کنندگان با سردادن شعارهایی از وی حمایت کردند.

برخی‌ها با دست نوشته و پلاکاردهای مبنی بر خیرمقدم به رئیس جمهور و و سر دادن شعارهایی انقلابی و حماسی، ضمن ابراز حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، قدرشناسی خود از تلاش‌های رئیس جمهور ابراز می‌کردند.

بسیاری از استقبال کنندگان تصاویری امام راحل، مقام معظم رهبری، سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و همچنین پرچم‌های ایران و جبهه مقاومت اسلامی را در دست داشتند.

طول مسیر استقبال و خیابان‌های منتهی به حرم مطهر کریمه اهل بیت علیهم السلام با ریسه‌های رنگی و پرچم‌های ایران تزئین شده بود و برخی اسفند دود می‌کردند.

برخی از جوان‌ها با دوربین تلفن همراه خود صحنه‌های استقبال مردمی از رئیس جمهور را برای یادگاری ثبت و ضبط می‌کردند و برخی دیگر عکس سلفی می‌گرفتند.

باوجود آنکه از روزهای گذشته اطلاع رسانی شده بود که میزهای خدمت وزارتخانه‌ها در ادارات استان و همچنین مرکز ارتباط الکترونیکی مردمی دولت در استان راه اندازی و مستقر شده؛ اما عده‌ای همچنان اصرار داشتند که نامه مکتوب به رئیس جمهور بنویسند و درخواست‌های خود را اینگونه به بالاترین مسؤول اجرایی کشور انتقال دهند که تیم همراه رئیس جمهور این نامه‌ها را دریافت می‌کردند.

استقبال از رئیس جمهور از میدان روح الله به سمت چهارراه شهدا و از آنجا به طرف خیابان ارم و حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها ادامه داشت و در نهایت خودروی حامل رئیس جمهور در خیابان بهار در جوار حرم مطهر متوقف شد تا حجت الاسلام رئیسی خود را به صحن امام رضا علیه السلام جایی که اجتماع گسترده قمی‌ها برپا بوده برساند و برایشان سخنرانی کند.

آیت الله سعیدی تولیت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها، استاندار قم و جمعی از مسؤولان استانی نیز در بدو ورود رئیس جمهور به حرم مطهر به استقبال او رفتند.

دقایقی دیگر حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی در جمع پرشور مردم انقلابی و ولایتمدار قم سخنرانی خواهد کرد که این برنامه از شبکه‌های ملی و استانی به صورت زنده پخش خواهد شد.

کد خبر 6101016

دیگر خبرها

  • استقبال پرشور مردم قم از رییس جمهور
  • مراسم پرشور استقبال مردمی از رئیس‌جمهور برگزار شد + فیلم
  • مردم انقلابی قم با حضوری گرم و پرشور از رییس جمهور استقبال کردند
  • حال‌وهوای قم در صبح حضور رئیس‌جمهور + فیلم
  • رئیس‌جمهور به زیارت حضرت معصومه (س) در قم رفت + فیلم
  • رئیس جمهور وارد قم شد/ رئیسی به زیارت ‌رفت
  • آیت‌الله رئیسی به قم سفر کرد
  • حاشیه شهربانو منصوریان روی آنتن زنده/ رفتار عجیب در قامت یک مدال‌آور!
  • عرضه کتاب حاشیه‌نگاری‌ از دیدارهای رهبر انقلاب در نمایشگاه کتاب
  • کتاب رضای انقلاب به بازار نشر راه یافت